De ideale verf voor het klussen

Verf

Het is voor sommige mensen misschien niet het leukste om te doen, maar verven is soms wellicht wel noodzakelijk. Je muren zijn niet meer mooi of de buitentafel heeft een nieuwe lak nodig. Dit gebeurt meestal een paar keer in een aantal jaren. Sommige vrouwen vinden het leuk om dit zelf te doen, echter de meerderheid van de vrouwen laat verven toch liever toe aan een externe partij of zelfs aan hun partner of “mannelijke” familie. Toch is het handig voor vrouwen om te weten welke soorten verf kwalitatief goed zijn of mooi zijn voor bepaalde ondergronden. Als je wilt weten welke verf jij moet kopen en gebruiken ben je op de juiste pagina. Er worden namelijk in deze blog 2 verschillende verfsoorten uitgelicht die kwalitatief precies aan de meeste voorwaarden voldoen.

Binnen verven

Als je binnen metaal moet verven of er is een mooie houten tafel die een nieuwe lak nodig heeft dan is Sigma S2U Nova Satin wellicht een stabiele keuze. Dit is een hoogwaardige, watergedragen zijdeglanzende lakverf voor binnen. Deze verf is stof droog na ongeveer 1 uur, kleefvrij na ongeveer 3 uur en overschilder baar na 5 uur. Het is uiteraard handig dat je deze verf toepast op de ondergrond met een juiste watergedragen roller of kwast. Het is daarnaast ook mogelijk om deze Sigma verf in een kleur naar keuze te verkrijgen. Je kan de kleuren laten mengen naar de gewenste kleurcode.

Buiten verven

Om bijvoorbeeld je buitentafel een nieuwe mooie lak te geven raden wij een andere verf aan van hetzelfde merk als de hier bovengenoemde verf, Sigma. De Sigma S2U Allure Gloss is een perfect geschikte verf voor buiten. Dit is een hoogwaardige hoogglanslak op terpentine basis voor buiten die je het gehele jaar aan kunt brengen. Deze extreem sterke en duurzame verf gebruik je voor hout waarvan de laklaag tot wel 10 jaar mooi moet blijven. Ook met deze buitenverf is het mogelijk om jouw unieke kleurcode te maken door middel van mengen.

Aanbevolen artikelen