Wat is de betekenis van aura kleuren?

De aura van een persoon is een energieveld dat hem omringt en uitstraalt naar de omgeving. Het kan worden gezien als aura kleuren, symbolen of figuren en kleuren. Je kunt ook leren hoe je je eigen aura en die van anderen kunt zien door je derde oog chakra te gebruiken.

Wit: zuiverheid, waarheid en begeleiding

Wit is de kleur van zuiverheid, waarheid en leiding. Het wordt geassocieerd met de kruinchakra die onze spirituele verbinding met God of hogere macht regelt. Wanneer je witte energie door je kruinchakra laat stromen, ben je in staat om dingen vanuit een meer holistisch perspectief te zien. Je zult ook vreugde ervaren op een hoger niveau dan de meeste mensen. Wit wordt ook geassocieerd met het spirituele lichaam, dat is dat deel van jou dat buiten tijd en ruimte bestaat. Het is het deel dat je verbindt met alle levende wezens op aarde en in de hemel. Wanneer je verbonden bent met dit aspect van jezelf, voelt het alsof je één bent met alles om je heen. Witte energie helpt ons toegang te krijgen tot dit gevoel van heelheid, zodat we ons weer heel kunnen voelen. Witte energie staat ook voor helderheid van denken. Het verhoogt de concentratie, waardoor we gemakkelijker creatiever over problemen kunnen nadenken in plaats van ons erdoor overweldigd te voelen. Het probleemoplossend vermogen komt voort uit een verhoogde intuïtie omdat wit direct overeenkomt met zowel intuïtie als inspiratie.

Rood: passie, moed en actie

Rood is de kleur van actie en wordt vaak afgebeeld als een vurige energie die brandt van passie. Het staat voor moed, kracht en macht. Rood is een versterkende kleur die je aanzet om te reageren op je impulsen, of ze nu positief of negatief zijn. De gemakkelijkste manier om over mensen met een rood aura na te denken, is door je een krijger of een jager voor te stellen die niet bang is om zijn handen vuil te maken om zijn doelen te bereiken. De persoon met een rode aura zal alle obstakels die tussen hem en succes staan, zonder aarzeling wegnemen, zelfs als dit betekent dat hij onderweg gekwetst wordt.

Geel: optimisme, vertrouwen en verlichting

Geel is een positieve kleur die geassocieerd kan worden met geluk, vreugde en optimisme. Het wordt ook geassocieerd met de zon die wordt geassocieerd met leven, groei en energie. Geel wordt verondersteld te zijn verbonden met het kruinchakra of zevende chakra dat staat voor spiritualiteit en zelfrealisatie.

Blauw: intuïtie, spiritualiteit en genezing

Mensen met een blauwe aura zijn erg spiritueel en intuïtief. Ze bezitten het vermogen om gebruik te maken van hun innerlijke wijsheid en paranormale vermogens en deze te gebruiken voor genezende doeleinden. Mensen met een blauwe aura zijn ook goede luisteraars. Dit maakt hen uitstekende adviseurs en therapeuten.

Aanbevolen artikelen