Vijf originele cadeau ideeën voor een vrouw

Er zijn allerlei gelegenheden waarop je een vrouw een geschenk kunt geven. Een verjaardag, een jubileum, een nieuwe baan, nieuwe woningen of als beterschapswens. Wat de gelegenheid ook is, je wilt dan natuurlijk het liefst met een origineel cadeau aankomen in plaats van een afgezaagd idee. In deze blog geven we je vijf originele cadeau ideeën.

1.      Droogbloemen boeket

Bloemen zijn natuurlijk een vrij standaard cadeau waar je de meeste vrouwen erg blij mee maakt. Maar een boeket verse bloemen vergaat na 1 tot 2 weken en daarna heeft de ontvanger er niets meer aan. Dat is natuurlijk zonde! Droogbloemen zijn de nieuwste trend en dat is niet zonder reden. Een boeket droogbloemen blijft namelijk jarenlang goed en daar kan de ontvanger dus extra lang van genieten. Zorg er wel voor dat het boeket niet in direct zonlicht of in een vochtige ruimte komt te staan, want dan blijven ze minder lang mooi.

2.      Een samengesteld pakket

Wil je de jarige niet verrassen met één, maar met meerdere geschenken in één? Dan kun je natuurlijk ook je eigen cadeaupakket samenstellen. Een tip die we hiervoor hebben is de webshop van The Wish Label. Daar kun je kiezen uit enorm veel cadeautjes die je direct kunt laten verpakken in een mooie cadeaudoos met lint en strik. Een gratis persoonlijk kaartje erbij met jouw boodschap en jouw luxe cadeau voor haar is helemaal klaar om te geven. Makkelijker kan het bijna niet, toch?

3.      Planten

Planten in huis of op kantoor zorgen voor meer zuurstof, maar kleden de ruimte ook gezellig aan. Voor een dame die een echte plantenliefhebber is, is een kleine of grote plant een geschikt idee. Koop er een mooie pot bij in een kleur die bij de inrichting past en je weet zeker dat ze nog jarenlang kan genieten van je geschenk. Heeft ze geen groene vingers? Dan is een cactus een veilig geschenk, want die blijft namelijk lang in leven zonder dat deze veel water nodig heeft.

4.      Een middag relaxen

Leg haar even helemaal in de watten en geef een moment ontspanning cadeau. Dat kan bijvoorbeeld door zelf een pakket te maken met daarin een gezichtsmasker, lekkere crème, essentiële olie, badschuim en/of een bruisbal. Beschikt ze niet over een bad, dan heb je tegenwoordig ook shower steamers. Dit zijn blokken die je in je douche kunt liggen en waar een heerlijk ontspannende geur vanaf komt en die samen met de warme lucht omhoog stijgt.

Wil je geen fysiek geschenk geven maar een beleving? Dan kun je haar ook meenemen naar een wellness of sauna locatie waar je even helemaal tot rust kunt komen. Boek er een lekkere massage bij en haar dag kan niet meer stuk.

5.      Proefpakket thee

Zeker wanneer je een winters geschenk zoekt, dan kunnen we aanraden om eens na te denken over een proefpakket met losse thee erin. Op veel verschillende plekken kun je losse thee in mooie blikken of zakken kopen. Een proefpakket bevat meestal kleine zakjes met veel verschillende smaken, zodat je – zoals de naam het al zegt – ook een keer iets kunt proeven wat je misschien niet zo snel zou kopen. Wie weet kom je wel een smaak tegen die erg lekker is. Doe er een mooie theemok bij of keramieken theekan en je geschenk is compleet.

Dit waren onze vijf tips voor een origineel pakket. Ben je op zoek naar meer tips? Bekijk dan deze top 10 cadeaus voor vrouwen van The Wish Label met daarin nog veel meer tips en mogelijkheden om een cadeau samen te stellen. We weten zeker dat er iets leuks tussen zit dat voor elke gelegenheid of ontvanger geschikt is. Veel plezier met het geven van jouw cadeau.

Aanbevolen artikelen