Tiktok, de trend van 2021. Zo ga je viraal:

Hoogstwaarschijnlijk ken je de app Tiktok wel, en zo niet raad ik zeker aan om hier even een kijkje aan te brengen. De app die vooral onder jongeren een grote hit is geworden het afgelopen jaar is niet alleen erg grappig en uniek, maar bied ook de ideale kans om jouw bedrijf, blog of website een dikke reclame boost te geven. Bij Tiktok werkt het namelijk zo dat wanneer Tiktok denkt dat veel mensen jouw video interessant gaan vinden, het ook bij veel mensen op de For You Page komt te Staan. Een pagina waar je filmpjes van iedereen met een open account kan bekijken zonder dat je ze volgt. Wanneer jij op die pagina komt, heb je dus al snel een groot bereik. Maar hoe kom je dan op die pagina? Veel influencers houden zich bezig met Tiktok volgers kopen.

De basis


De basis voor het populair maken van jouw Tiktok account is het constant plaatsen van video’s. Bijvoorbeeld elke dag om een bepaalde tijd. Probeer uit te zoeken op welke momenten de meeste filmpjes worden gekeken door aan het begin geen vaste tijden aan te houden. Ook is het belangrijk dat je veel interactie zoekt met mensen, zet bijvoorbeeld een leuke vraag in de beschrijving waar mensen in de reacties op kunnen antwoorden. En wees zeker niet bang om mensen te volgen, veel mensen zullen jou ook terug volgen!

Tiktok Views kopen


Om al helemaal een grote boost te maken aan het begin van jouw Tiktok carrière zou je er ook voor kunnen kiezen is views kopen. Dit is zeker iets wat ik aanraad voor de echte starters. Wanneer niemand je volgt en dus niemand jouw video’s bekijkt zal je veel minder snel op de For You Page komen, en dat is zonde van die leuke video’s natuurlijk. Ik begrijp het heel goed dat je nu zo iets hebt van, nou het is het toch niet waard om leuke filmpjes te maken wanneer er toch alleen maar nep mensen naar kijken, maar geen zorgen. Gebruik deze tactiek puur om groter te worden, zodat je bekender wordt en meer echte mensen jouw filmpjes gaan bekijken.

Tiktok Likes kopen


Een andere manier om dit te doen is Tiktok likes kopen. Tiktok zal gaan denken dat veel mensen jouw video’s leuk vinden, aangezien ze dus heel veel likes krijgen. Op deze manier wordt je in no Time vaker op de For You Page gezet wat ook veel sneller voor een super groot bereik zorgt. Tiktok likes kopen wordt vaker gedaan dan je denkt, net als het tiktok views kopen. Dus het is zeker niet iets waar jij je belachelijk om zou moeten voelen, het is puur een snelle opstart voor jouw geweldige Tiktok account, waardoor de mensen die geïnteresseerd zijn in jou ook uit zullen komen bij jou.

Aanbevolen artikelen