Praat mee met Damespraatjes

Ben jij een vrouw die graag meepraat over de nieuwste verhalen, product reviews, nieuwtjes en nog veel meer? Ik wel in ieder geval. Op de website Damespraatjes is dit mogelijk! Ik vertel je graag wat meer over alle onderwerpen waar jij over mee kunt praten en mijn ervaringen. Ik praat sinds kort ook mee en dat heeft me veel relevantie informatie opgeleverd.

Lifestyle

Wanneer jij veel bezig bent met lifestyle is deze categorie erg geschikt voor jou. Lifestyle is de manier van leven van een persoon of groep, in het Nederlands wordt dit ook wel leefstijl genoemd. Onder lifestyle vallen de volgende onderdelen: bezittingen, gedrag en houding. Je zou het kunnen zien als de manier hoe je leeft. Ik heb de afgelopen tijd steeds meer de ”healthy” lifestyle op me genomen. Hierin ben ik meer gaan sporten en ben ik op mijn voeding gaan letten. Ook zorg ik er tegenwoordig voor dat ik genoeg en regelmatig slaap. Mijn sport smartwatch heeft me hier erg mee geholpen en ik voel me een stuk fijner sinds ik deze leefstijl op me heb genomen!

Op de website van Damespraatjes wordt de lifestyle categorie opgedeeld in verschillende sub categorieën. De belangrijkste hierin zijn Health en Beauty, Mode en Spiritualiteit. In de subcategorie Health & Beauty krijg je relevante tips over gezondheid en schoonheid. Zo is er een artikel te vinden dat je waarschuwt voor de gevaren van gemberthee. Ik drink al jaren gemberthee en ik had eigenlijk geen enkel idee over dat er überhaupt gevaren bestonden als je gemberthee drinkt. Gelukkig blijkt uit de conclusie van het stuk nadat ze zelfs advies hebben gevraagd aan het Voedingscentrum dat een gemberthee niet gevaarlijk is als je het met mate consumeert. Dit blijf ik dan ook lekker doen maar ik houd er vanaf nu wel rekening mee. Ik zit namelijk niet te wachten op mogelijke maag en darmproblemen of de andere mogelijke negatieve effecten van teveel gemberthee. Het voordeel van zo’n platform als Damespraatjes is dat je door in de reacties mee te praten ook de ervaringen van anderen kunt lezen. Je zult merken dat dit vaak ook echt wat toevoegt.

Thuis

Een andere categorie die ik erg handig vind is Thuis. Ik heb vaak moeite met het inrichten van mijn huis en ik zou graag wat verduurzamen in huis. Hier vind ik erg veel tips. Bijvoorbeeld over welke materialen ik het beste kan gebruiken en hoe ik mijn huis een stukje duurzamer kan maken. Zo las ik laatst in een artikel dat wol zo’n fijn materiaal is om te gebruiken. Ik kende het eigenlijk alleen maar van de dikke truien in de winter, maar het blijkt ook geschikt voor je interieur. Het schijnt een luxe uitstraling te geven. Dat heb ik ook gemerkt toen ik een wollen kleed heb aangeschaft voor in mijn woonkamer. Weet je waar ik ook achter ben gekomen? Dat wol zichzelf reinigt! Ja echt waar, dat scheelt weer een hoop schoonmaken.

Daar heb ik trouwens echt een hekel aan, schoonmaken. Iedere dag weer stofzuigen en wassen.. niks voor mij. Over wassen gesproken. Dankzij damespraatjes ben ik er ook achter gekomen waar het kleine witte klepje aan de voorkant van de wasmachine voor gemaakt is. Daarachter blijkt een opvang gedeelte waar rotzooi en knoopjes in worden opgevangen. Ik heb het nog nooit opengemaakt maar nu weet ik dat ik het regelmatig ga checken.

Aanbevolen artikelen