Ideeën voor jouw perfecte kraamcadeau

Babycadeau

Is er iemand in je directe omgeving die een kindje heeft gekregen en zoek je een leuk cadeautje om mee aan te komen op kraamvisite? Allereerst, van harte gefeliciteerd! Ten tweede ben je op het juiste adres gekomen. In deze blog vind je ideeën voor jouw kraamcadeau. De producten van de ideeën staan op een webshop die in 2015 is opgericht. Op deze webshop kan je alle babyartikelen en babycadeau ’s vinden die je nodig hebt. Wat deze webshop onderscheidt van de concurrenten is dat de cadeaus worden gepersonaliseerd. Zij voegen net wat extra’s toe aan producten waardoor dit een veel leuker cadeau wordt.

Kraam Cadeau uitkiezen

Een kraamcadeau kiezen is niet eenvoudig. Je wilt iets kopen waar de baby uiteraard iets aan heeft. Natuurlijk moet het cadeau niet alleen praktisch zijn, maar het moet een leuk cadeau zijn. Als je er niet uitkomt om een mooi kraamcadeau te kopen, dan kan je allereerst de (toekomstige) ouders van de baby vragen of zij wellicht een lijstje hebben. Ten tweede is het handig om op de webshop van kraam-cadeau.nl een kijkje te nemen naar categorieën waar jij in bent geïnteresseerd. Hieronder lichten wij een paar ideeën uit wat volgens ons de perfecte artikelen zijn.

Gepersonaliseerd speelgoed

Als je rondvraagt en/of rondkijkt op het internet naar wat het beste is om te kopen voor baby’s of peuters, dan zie of hoor je in 9 van de 10 keren bijna altijd wel speelgoed voorbijkomen. Ook wij raden jou zeker speelgoed aan, echter raden wij een wat specifieker gedeelte van speelgoed aan. Het is tegenwoordig erg populair onder de jongere ouders en het kan goed gepersonaliseerd worden. Wij praten namelijk over houten speelgoed. Dit is het ideale cadeau om op kraambezoek te geven. Er zijn namelijk enorm veel varianten van houten speelgoed zoals: een houten speelgoedtrein, houten gereedschap en houten blokken. Ook kan je het extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld de naam of geboortedatum van de baby op het speelgoed neer te zetten.

Eén van de bestsellers

Eén van de meest populaire cadeaus voor een pasgeboren baby is tegenwoordig een kinderstoel oftewel een geboortestoel. Dit product kan je zo prachtig personaliseren dat je elk stoeltje zo uniek mogelijk kan maken. Je kan bijvoorbeeld op het stoeltje erg mooi de naam van de pasgeboren baby neerzetten en je kan zelfs een unieke afbeelding op het stoeltje plaatsten. Je kan bijvoorbeeld het geboortekaartje of een illustratie neerzetten als afbeelding. De webshop heeft een gebruiksvriendelijke ontwerptool, waardoor het erg gemakkelijk is om te zien hoe jouw gepersonaliseerde kinderstoel eruit komt te zien.

Wil je meer leuke ideeën of kom je er zelfs na deze blog er niet uit? Laat het dan in de reacties weten!

Aanbevolen artikelen