Hoe versier ik een man?

Daten op het strand

Hoe vaak komt het niet voor dat je als vrouw een aantrekkelijke man ziet, maar daar niet op af te durven stappen. Want wat moet je in hemelsnaam zeggen om een goede eerste indruk te wekken? Dan is het toch wel handig als je standaard wat openingszinnen paraat hebt om de toon te zetten. 

Neem de stap

Eigenlijk kun je als vrouw twee dingen doen. Afwachten en niks doen wat ongeveer wat 99,9% van de vrouwen doet. Of de eerste stap nemen wat je gelijk respect oplevert als je dit doet, er zijn maar bar weinig vrouwen die deze stap durven te nemen. Maar laten we er vanuit gaan dat je de eerste stap genomen hebt en op de aantrekkelijke man afstapt. Wat moet  je dan zeggen? En hoe zorg je ervoor dat je niet te direct overkomt? Nog maar te zwijgen van de juiste intenties, want je wil het er ook niet te dik bovenop leggen.

Ga alleen

Zorg er in elk geval wel voor dat je alleen op de man in kwestie afstapt. Een man is ook onzeker en wil niet geobserveerd worden door jouw groep vriendinnen die lachend en joelend van een afstandje toekijken. Eenmaal aan de praat let een man bijvoorbeeld op de manier waarop je het zegt en in welke stemming je bent. Ben je bijvoorbeeld aan het flirten of meen je het serieus en wil je de diepte in? Voor elke intentie is er wel een openingszin te bedenken. Er zijn hele goede openingszinnen, maar uiteraard ook ontzettende tenenkrommende openingszinnen die elke man direct doet omkeren.

Vergroot je kansen

Hierbij een aantal openingszinnen waarmee je jouw kansen op liefdesgebied aanzienlijk vergroot. Je staat in het cafe en zegt: “Hoi, je ziet er leuk uit, wie ben jij?” Of als je hem inschat als muziekliefhebber dan vraag je: “Hoi, weet jij toevallig hoe dit nummer heet?” Maar je kunt het ook op huisdieren gooien en hem vragen of hij een honden- of een kattenpersoon is. Mocht je het echt allemaal even niet meer weten, houd het dan simpel en vraag gewoon of hij weet wat de dag van vandaag is. Klinkt misschien alsof je een verstrooide professor bent, maar dat kan ook weer in je voordeel werken. De man in kwestie kan dit ook vertederend vinden. 

Compliment

Maar wat is nou het beste wat je kunt doen als je op een man afstapt. Eigenlijk door hem simpelweg een klein complimentje te geven. Het is misschien niet erg origineel. Maar de beste openingszin voor vrouwen is en blijft een simpel complimentje. Niets meer en niets minder.

Aanbevolen artikelen