Het taboe op speeltjes voor vrouwen is verleden tijd

Seksuele gezondheid wordt in de meeste delen van de wereld niet langer als een taboe beschouwd. En heeft de mythes die er voor honderden jaren omheen hingen, kunnen bestrijden. Een van de meest belangrijke veranderingen is de interpretatie van genot voor vrouwen – van gezien worden als een taboe naar beschouwd worden als essentieel voor een gezonde seksuele relatie.

Niet langer een taboe

Hoewel de meeste mensen vandaag de dag graag geloven dat zelfbevrediging een recent concept is dat is ontstaan, is het een oud onderwerp waar al veel over is gesproken. Zelfs honderd jaar geleden bestonden er al apparaten die niet zo comfortabel waren en die gemaakt waren om de seksuele behoefte van een vrouw te bevredigen.

Welke speeltjes voor vrouwen?

De laatste jaren zijn er steeds meer door vrouwen opgerichte en geleide seksspeeltjes bedrijven bijgekomen in de seks technologie-industrie. Van glazen dildo’s tot een vibrator die als halsketting fungeert; door vrouwen ontworpen speeltjes zijn zowel innovatief als niet-intimiderend.

Tip; winkel speeltjes voor vrouwen

Innlove.nl heeft zich gespecialiseerd in speeltjes voor haar. Daarbij heeft deze winkel zich verdiept in het vrouwelijk genot en hoe dat in de afgelopen honderd jaar is gedefinieerd en bereikt. Neem gerust een kijkje om het hele assortiment te ontdekken.

Aanbevolen artikelen