Darten steeds populairder bij zowel mannen als vrouwen!

Van darten wordt er een vaak een beeld geschetst dat het een mannensport is, maar niets is minder waar! Steeds meer vrouwen nemen de 3 pijlen in de hand op zowel professioneel als amateur niveau. Zo won in 2019 Fallon Sherrock voor het eerst een wedstrijd op het WK van de PDC. Door de stijgende populariteit zijn er afgelopen tijd allerlei verschillende dart accessoires op de markt gekomen om het dartplezier voor zowel man als vrouw te vergroten. Deze kun je gemakkelijk online bestellen zodat je ook thuis optimaal kunt genieten van een potje darten! Wij vertellen je wat je naast een dartbord en dartpijlen nodig hebt om nog meer plezier te halen uit een potje darten!

Dartbord verlichting

Bij darten draait alles om precisie van het gooien van de dartpijlen. Dit blijkt in de praktijk niet erg gemakkelijk omdat je te maken krijgt met schaduwen op het bord. Een oplossing hiervoor zijn de verschillende soorten dartbord verlichting. Je kunt kiezen uit 3 soorten dartbord verlichting: open, gesloten en boven montage. Alle soorten dartbord verlichting hebben hun voor en nadelen. Met een goede dartbord verlichting zijn schaduwen verleden tijd en kun jij je beter concentreren op het mikken van de dartpijlen. Steeds meer darters kunnen dan ook niet meer zonder dartbord verlichting.

Dartbord standaard

Naast een goede verlichting van het dartbord is het belangrijk dat het dartbord ook op de goede hoogte hangt. Een handig accessoire dat je hiervoor kan gebruiken is een dartbord standaard. Daarnaast geeft het je ook de vrijheid om overal waar je wil te darten. Als je bijvoorbeeld graag buiten een potje wil darten kun je daar je daar je dartbord standaard plaatsen. Ook hoef je het dartbord niet meer aan de muur te bevestigen, waardoor je geen onnodige gaten in de muur krijgt in je huis. Een dartbord standaard biedt dus veel voordelen voor de thuis darter zodat jij op elke gewenste locatie een potje darten kunt spelen! Een dartbord standaard is gemakkelijk online te bestellen bij dartwinkel mcdartshop.nl. Ze bieden verschillende soorten dartbord standaarden aan en deze zijn ook beschikbaar in een combideal met een dartbord.

Met deze dart accessoires haal jij nog meer plezier uit je potje darten!

Aanbevolen artikelen