Zomerkleding voor de fashionata

Zes lichaamstypes

Het merendeel van de vrouwen is onder te verdelen in zes body types: de appel, peer, zandloper, aardbei, omgekeerde driehoek en het rechte figuur oftewel het potlood. Als je weet wat jouw body type is, kun je met kun je met de juiste kleding je pluspunten benadrukken en de punten waar je niet zo blij mee bent camoufleren. Je kunt je lichaam ook meer in balans brengen en zo brede schouders of volle heupen smaller laten lijken of juist meer vrouwelijke vormen creëren. 

Ontdekkingstocht

Ga gewoon op ontdekkingstocht. Kijk naar wat jij leuk vindt en laat je inspireren in modewinkels en uiteraard op social media. De leukste outfits komen op Pinterest voorbij waar je zelf misschien nog niet eerder bij stil hebt gestaan. Vrouwen en mode zijn een match made in heaven. Het maakt niet uit wat voor een stijl je hebt. Ben je sportief? Of houd je juist meer van klassieke zomerkleding zoals een mooie stijlvolle jurk? Of kies je voor stoer door een korte broek te combineren met gympen. In elke vrouw schuilt wel een fashionata. 

Trends

De meest iconische klassieker voor de zomer is wel de trenchcoat. Dit kledingstuk is eigenlijk nooit out of style geweest en kan nog jaren mee. Justin Timberlake en Britney Spears rockten het jaren geleden al, zij droegen allebei denim op denim. Deze trend is helemaal hot! Denk bijvoorbeeld aan een spijkerblouse op een spijkerrokje. Ook mogen we deze zomer los gaan met de tropische prints. Dus haal die bloemenblouse maar weer uit de kast en combineer deze met een bermuda. Deze halflange broek is namelijk weer helemaal terug in het modebeeld. 

Romantiek

Deze zomer is de romantische stijl weer terug van weggeweest. Of je nu gaat picknicken of een wandeling in het park gaat maken, droom fijn weg in kleding met de mooiste en romantische bloemenprints. Zwierige rokken, fleurige jurken en dit in combinatie met een strohoed maken van jouw outfit een romantisch geheel. Kies daarbij voor verfijnde sieraden zoals een dun zilveren kettinkje of smalle gouden armband en je look is compleet.  

Aanbevolen artikelen