Hoe draag je sneakers onder een rok/jurk?

sneakers onder rok

Vroeger was het dragen van sneakers onder een rok of jurk echt not done, maar tegenwoordig is het zelfs een modetrend om toffe, trendy sneakers onder een jurk te dragen. Echter zijn er nog wel verschillen in de soorten sneakers die je het beste onder een rok of jurk kan dragen. Hieronder wordt uitgelegd hoe je sneakers draagt onder een rok/jurk.

Kies voor comfortabele schoenen

Een van de meest belangrijke tips is om altijd voor comfortabele schoenen te gaan. Niets is zo erg als op schoenen te moeten lopen, waar je pijn van in je voeten krijgt of waar je niet comfortabel op loopt. Het is altijd te zien of mensen zich zelfverzekerd in een outfit voelen. Kies dan ook voor een rok/jurk en sneakers waar je je comfortabel in voelt, zodat je dat ook uitstraalt. Vans sneakers staan bekend om hun fijne draagcomfort, maar ook om de eigentijdse designs.

Draag nette schoenen

Een andere tip is om in ieder niet de deur uit te gaan met platgetrapte sneakers. Onder een spijkerbroek kom je hier nog wel mee weg, maar onder een jurk is dit echt geen gezicht, zeker niet bij een middellange of korte jurk, waarbij je sneakers extra goed opvallen. Heb je geen sneakers die nog toonbaar zijn, kies dan voor andere schoenen onder je jurk om geen afbreuk te doen aan de rest van je outfit. Op de website van Durlinger schoenen zijn genoeg toffe en trendy sneakers te vinden die je perfect onder je rok of jurk kunt dragen.

Combineer met de juiste sokken

Sokken in sneakers is tegenwoordig prima qua modetrend. Al moeten de sokken dan wel passen bij je outfit. Houd het echter wel bij een rustige sokken kleurensoort om niet teveel de nadruk te leggen op je sokken in plaats van op de rest van je outfit. Ook de kleuren sneakers onder je outfit spelen een rol. Witte of zwarte sneakers kunnen altijd! Let er echter wel op bij het dragen van een opvallende outfit dat je sneakers de show niet gaan stelen als je de aandacht bij je jurk wilt houden.

Aanbevolen artikelen