Een zilveren armband als cadeautje


Mijn dochter wordt binnenkort twaalf en ze krijgt een special verjaardagscadeautje. Ze praat namelijk al jaren over het feit dat ze graag een zilveren armbandje wil hebben. Tot nu toe vonden we haar daar nog te klein voor. Ze wil namelijk een hele mooie dunne, maar die vonden we toch te kwetsbaar. Onze dochter is namelijk best wel een wilde bras en we waren gewoon bang dat hij snel kapot zou gaan.

Zo’n dun armbandje is natuurlijk kwetsbaar en kan snel kapot gaan. Bovendien wil mijn dochter hem ook per se naar school dragen. En op school wordt er vaak druk gedaan. De kinderen rennen door de gangen en duwen elkaar als ze van klas naar klas toe gaan. Niet echt een omgeving voor een sieraad, maar ze wil het echt heel erg graag. Al haar vriendinnen hebben er al eentje, alleen zij nog niet.

Afgelopen weken toen we haar vroegen wat ze voor haar verjaardag wilde hebben begon ze weer over een zilveren armbandje. Ze zei ook dat ze veel voorzichtiger is geworden de laatste jaren. En ik moet eerlijk toegeven dat dat ook zo is. De armbandjes die ze wel om heeft zijn nog nooit kapot gegaan en ze is heel zuinig geworden op haar spullen.

Tip: Armband kopen? Armbandjes bestellen goedkoop online

Zo draagt ze ook sinds kort een dun kettinkje wat ze iedere avond netjes in het doosje teruglegt op haar nachtkastje. Ze wil ons echt laten zien dat ze goed omgaat met haar sieraden. En dat heeft mij en mijn man het vertrouwen gegeven dat ze in ieder geval voorzichtig met het zilveren armbandje om zal gaan.

We hebben dus besloten dat ze deze verjaardag een mooi zilveren armbandje krijgt. We willen haar graag verrassen en willen het haar graag geven. Twaalf is bovendien ook best een bijzondere leeftijd. Binnenkort gaat ze naar de middelbare school. Ze wordt al echt een groot meisje. Gisteren hebben we bij de juwelier een heel bijzonder armbandje uitgezocht. Het is een zilveren armbandje van kleine schakeltjes met in het midden een mooi hartje. Verderop zit ook een klein plaatje met haar naam erop.

Uitgelicht: Goedkope Zilveren Armband Kopen? | Trendy Zilveren Armbanden Dames

We denken dat ze het heel mooi gaat vinden en dat ze er heel erg blij mee gaat zijn. We hebben er voor de zekerheid wel een veiligheidslotje op laten zetten zodat hij niet zomaar kan afvallen. Maar wat zal ze verrast zijn.

Aanbevolen artikelen